EFES DEN BOSCH

EFES DEN BOSCH Turkse Kebab, Shoarma en Pizza Specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1464 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Efes Den Bosch. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 12:04 Snel klaar, heerlijk gegeten en vriendelijk personeel!
18 mei 2022 om 10:23 Goed eten, niets te klagen.
15 mei 2022 om 19:40 Lekker maar helaas de verkeerde pizza.
8 mei 2022 om 23:45 Drukke zondag, maar super snel bezorgd. Goeie en vriendelijke bezorger, alles was goed verpakt, warm, goeie portie en het smaakte top. Ze hadden er helaas wel het verkeerd sausje bij gedaan maar was niet zo'n ramp.
8 mei 2022 om 21:12 Als ik op bezoek kom naar Den Bosch dan bestel ik bij Efes. Goed en lekker.
8 mei 2022 om 13:08 Ik die dit normaal nooit ,maar de shoarma was zo vies dat we hem meteen hebben weggegooid.Terwijl we honger hadden . Bezorging etc geen probleem
5 mei 2022 om 19:16 Lekker warm eten en vriendelijke bezorging. Het vlees wat overigens ook erg lekker toppie dank jullie wel.
3 mei 2022 om 19:51 We waren zeer tevreden en de bezorging heel snel.
1 mei 2022 om 21:03 Niet te eten, smaakte naar afwasmiddel
27 apr 2022 om 13:03 Jammer dat het bij vlees koud was was net leer
24 apr 2022 om 19:50 Gewoon lekker en warm
21 apr 2022 om 12:48 Twee pizza's, allebei prima. De pizza tonijn vond ik wat flauw van smaak, niet helemaal warm en er zat wel heel veel tonijn op. Mijn vriend had pizza doner, hij vond hem erg lekker. We waren tevreden en de bezorger was snel en super aardig.