EFES DEN BOSCH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1509 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Efes Den Bosch. Meer weten? Ontdek meer

20 nov 2022 om 23:48 Lekker eten, top service en snelle bezorging
12 nov 2022 om 23:51 Eten was er vrij vlot, smaakt was goed. Had wat meer vlees mogen zitten op de kapsalon, maar ok.
12 nov 2022 om 22:12 Zeker niet voor herhaling vatbaar,. Ik ben betere kapsalons gewent: genoeg vlees, goed gesmolten kaas, voldoende knoflooksaus en genoeg sla, tomaat en komkommer er overheen en niet apart met mais enzo. Heel jammer
30 okt 2022 om 21:10 Ik ben altijd erg tevreden geweest over de kwaliteit, maar vanavond kreeg ik volgens mij een opgewarmde diepvries pizza. Totaal niet vergelijkbaar met de vorige pizza’s. Ik ben bang dat ze zelf geen pizza’s meer maken. Erg jammer…
27 okt 2022 om 22:47 Heerlijke pizza, knapperige korst. Niet te vet. Echt genieten!
24 okt 2022 om 13:08 Keurig op tijd bezorgd. Kleine Doner schoten extra vlees besteld. Vroeger zat het in een plastic vak container, nu zat het in een plastic diep bord. De hoeveelheid was veel kleiner dan eerst terwijl het duurder is geworden. Eten was wel heel lekker.
21 okt 2022 om 19:52 Tweede keer besteld en nog steeds tevreden. Lekkere shoarma pizza en op tijd bezorgd.
18 okt 2022 om 21:45 Heerlijk eten! Grote schotel mag alleen q groter zijn, vond die niet echt goed vullend
18 okt 2022 om 17:06 verkeerd de bestelling gelezen alsnog hesteld top
13 okt 2022 om 19:30 Friet erg slap en geen normale friet maar kreukelfriet waar ik niet om gevraagd heb, shoarma smaakte alsof het niet gaar was hele rare smaak eraan en veel stukken vet erin voor mij bij deze tent geen bestelling meer bah. Salade was ook bruin ipv groe
9 okt 2022 om 9:02 Pizza’s calzone besteld. Bovenkanten waren te zwart om te eten. Vulling was lekker. Het was supersnel bezorgd.
8 okt 2022 om 0:43 Ik had een broodje kipfilet en een broodje doner besteld. Het vlees was gaar en lekker. De bestelling was op tijd bezorgd. Als nieuwe klant een gratis drankje gekregen. Wat een service. Bedankt en tot de volgende keer.